Prijs € 6,95

Deze 100% natuurlijke balm werkt heerlijk verzachtend en verzorgend voor de pootjes en neus van jouw furriend.

De pootjes hebben heel wat te verduren tijdens de wandelingen over (warm) asfalt, sneeuw, ijs of ruig terrein en kunnen vaak wel wat extra verzorging gebruiken.

Maar ook, voornamelijk kortsnuitige, honden hebben vaak last van een droge neus, ook daarvoor kun je deze heerlijke balm gebruiken.

Daarom heeft BoeDiva zelf deze Paws & Nose Balm samengesteld en gemaakt.

 

Bestanddelen:

Bijenwas bevat o.a. Propolis en vitamine A, heeft daardoor een zuiverende en herstellende werking op de huid.

 

Kokosolie bevat naast veel vitamines, caprylzuur, wat zuiverend werkt en de huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf (strooizout) 

 

Shea Butter is rijk aan vitamine A en E, hydrateert, beschermt en stimuleert de celvernieuwing van de huid, zodat het droge huid, rimpels en kloofjes vermindert.

 

Mango Butter zit boordevol vitamine, mineralen en antioxidanten. Hierdoor heeft het een verzachtende, hydraterende en herstellende werking. Het helpt de huid versterken, littekens vervagen en heeft een kalmerende werking op de huid.

 

Jojoba olie is rijk aan mineralen zoals zink en selenium, hydrateert en is een conditioner voor de huid.


Gebruik:

Verwarm een beetje balm tussen je vingers en breng dit voorzichtig aan op de voetzooltjes en tussen de tenen van jouw furriend en laat het 2-3 minuutjes inwerken. De balm neemt snel op in de huid.

Herhaal dit zo'n 2-3x per week voor een optimale bescherming.

 

De balm is 100% natuurlijk en likproof!

 

Inhoud: 30ml

Maak jouw eigen website met JouwWeb