• De mooiste handgemaakte producten voor jouw furriend!
  • Blijf op de hoogte via Instagram en Facebook

 

Ik ben Belinda(53) en ik ben "dogmom" van Boef, een heerlijke vrolijke Labradoodle van 4 en Diva, onze 2-jarige kleine, pittige Franse Bulldog dame.

Nadat ik ruim 20 jaar in de reisbranche werkzaam was geweest, maakte Corona daar een abrupt einde aan en had ik tijd om mijn creatieve kant verder te ontplooien. De komst van Diva versnelde de boel.

Ik ben begonnen met het maken van tekenbandjes voor Boef en Diva, maar al snel vroegen vrienden en bekende om mij heen om dit ook voor hun honden te maken.
Nu hou ik van een uitdaging en zo knoopte ik de eerste halsband en lijn voor Boef en Diva. Ook dat bleef niet onopgemerkt en zo is BoeDiva ontstaan. Waar de naam vandaan komt is niet zo moeilijk te raden denk ik😉

Iedere dag vind ik het weer een feestje om baasjes en honden blij te maken met een leuke creatie.

Alles wordt naar wens en op maat gemaakt, er is dus geen voorraad van kant en klare producten. Ik vind het veel leuker om samen met jou te kijken wat bij jou en je hond past en er een persoonlijke touch aan te geven.
Er is geen één halsband, lijn of ander product dat exact hetzelfde is dan die ik al gemaakt heb.

Omdat ik merkte dat er daarnaast best veel behoefte is aan natuurlijke producten en veel honden te maken hebben met allergieën, ben ik daarom cookies, pupcakes en uiteindelijk ook verjaardagstaartjes gaan bakken. Onze Diva reageert onder andere heftig op granen/tarwe en zij is de reden waarom ik vooral glutenvrije meelsoorten gebruik ik mijn baksels, zoals Havermout, Boekweit- of Rijstmeel.

Het doel is om het assortiment steeds verder uit te breiden en zullen er steeds meer producten toegevoegd worden, die 100% natuurlijk en "Handmade by BoeDiva" zijn of van derden die dezelfde missie als BoeDiva hebben.

Missen jullie iets of ben je opzoek naar iets speciaals, laat het mij weten!

 

BoeDiva

Patrijs 2

1422WD Uithoorn 

Tel. 06-12420529

E-mail: info@boediva.nl

 

KvK: 82510288

BTW: NL003693471B55