Contact

BoeDiva

Patrijs 2

1422WD Uithoorn 

Tel. 06-12420529

E-mail: info@boediva.nl

 

KvK: 82510288

BTW: NL003693471B55

Laat een leuk berichtje achter...

Rating: 4.4285714285714 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Vanessa
2 jaar geleden

Al zoveel producten besteld en laten maken door Belinda. Altijd bereid om te luisteren, mee te denken en met idee├źn en advies te komen.
Levert de mooiste producten af.
Ben heel erg fan, mijn hondje heeft al een hele mooie collectie.

Dank je wel.

Diane
2 jaar geleden

Wij hebben bij BoeDiva al enkele bestellingen gedaan en altijd tot grote tevredenheid. Van anti-teek bandjes PPM met lederen halsbanden en lijnen. Pas onze Paracord halsbanden ontvangen, die perfect past bij een mooie dubbele lijn met 1 handvat, je kan alles bespreken met Belinda die van alles een mooie creatie maakt. Wij zijn weer benieuwd hoe onze volgende bestelling eruit komt te zien. Zo tevreden over al onze bestellingen! TOP bedrijf!!

Mylo
2 jaar geleden

Een mooie biothane halsband gekocht. Kleur van de band en fournituren helemaal naar wens aan te passen. Ook in overleg het bandje op maat laten maken zodat onze kleine pup hem past als hij iets groter is.
Kwaliteit is top en het ziet er prachtig uit. Ook 2 super leuke knuffels besteld waar Mylo echt gek op is! Momenteel al weer aan het wachten op de volgende bestelling, want je kan nooit genoeg banden en riemen hebben.

Cookie
3 jaar geleden

2 riemen ,een halsband en een lijn voor in de achterbak van de auto. Wij zijn er erg blij mee. Natuurlijk omdat Belinda helpt om de correcte keuze te maken qua lijn lengte en of kleurcombinaties. Dit heeft mij zo geholpen. En de kwaliteit is super. De lijnen hebben het zwaar met de puppytandjes en de modder en water duiken waar Cookie van houdt. Alles blijft er top uitzien. Bovendien zijn ook de haken en ringen erg sterk.. En als er dan een nadeel is ............ je wordt te hebberig en ziet te veel riemen......dat wordt dus weer een extra riem bestellen